Om mig

Spilophulen

Privat pasning i naturlige omgivelser

Casper og Jeppe


   Mille på terassen
Jeg hører og jeg glemmer

Jeg ser og jeg husker

Jeg gør og jeg forstår


Gammelt kinesisk ordsprog

Jeg er en frisk pige årgang 1974 . Bor i Vejbæk med min samlever Karsten og vores tilsammen 4 børn. Her bor også vores 6  høns, 1 hest, 1 pony, kaniner  . I min fritid dyrker jeg håndbold, min hest og løber. Samt jeg er leder for et puslingehold i den lokalegymnastikforening. 

Jeg er uddannet kontorassistent og ernæringsassistent, men har i mange år haft en drøm om at blive privat børnepasser, især efter mit seneste vikariat i kornblomsten (børn fra 0-4 år), fik jeg ekstra meget blod på tanden for at komme til at arbejde fast med børn.Jeg ser det meget livsbekræftende, det man får igen ved samværet med børn. Det glæder mig at være med til at præge deres opvækst på en positiv måde.

Har nu været privat børnepasser i snart 6 år siden 1. okt. 2013, og jeg glæder mig stadig til at stå op hver morgen, og se hvad dagen byder på med de skønne børn. 

Jeg har gennem hele min opvækst dyrket gymnastik og har fra ungdomsårene ledet børn til gymnastik. Senest fra 2008-2016. Jeg brænder meget for at børn skal være aktive og deres motorik skal styrkes. Dette vil jeg inddrage i hverdagen med børnene.

Mit hjem er røgfrit og fri for indendørs husdyr.